Tänk, så det kan gå!

Sedan jag startade denna blogg, är det många läsare som känner mig som just Knivstaetologen. Det har blivit ett alias som jag trivs bra med. Knivsta ligger mig varmt om hjärtat och jag trivs bra här i detta lugna, lummiga och gulliga samhälle. Tanken och planen var att jag och sambon om några år skulle köpa ett hus eller en liten gård i utkanten av Knivsta. Vad kan jag säga, ibland blir det inte som man har tänkt sig.

Det har varit en helvetisk vinter och vår för mig där alla aspekter i mitt liv gått åt skogen. Jag har kämpat men fått återkommande bakslag, vilket gjort att jag varken orkat blogga eller starta den verksamhet jag hade planerat. Det är som de säger; en olycka kommer sällan ensam. Jag ser framför mig hur det satt någon med en vass pekpinne och granskade mitt liv för att hitta saker att sticka hål på. Fysisk hälsa, poff! Psykisk hälsa, poff! Förhållande, poff! Tryggt boende, poff! Arbete, poff! Djurens hälsa, poff!…. och så vidare.

Som tur var vände det till slut och nu verkar turen le mot mig! Jag tackar universum för detta, snacka om att man uppskattar livet ovanför ytan efter att ha varit på botten. Jag vill ge en stor eloge till Arbetsförmedlingen, som blivit ett stort stöd nu under min resa tillbaka till arbetslivet. Jag har fått fantastiska möjligheter och professionell hjälp. Under sommaren arbetstränar jag på Gränby 4H- gård där jag trivs jättebra och får hålla på med sådant jag är bra på. Det vill säga rå om djuren och göra förbättringar i deras miljöer. Till hösten kommer jag att genomgå en yrkesrehabilitering på Sötåsens naturbruksskola. Jag ser fram emot det jättemycket och kommer snart att flytta dit. Alla djuren flyttar med mig!

Så nu är jag på fötterna igen och förhoppningsvis kommer det att hända saker både här på bloggen och på www.djurlycka.se

Glad fortsatt sommar på er!

Annonser